Design your business

celerony-img3.jpgBusiness Coaching 

Voor top ondernemers in de interieurbranche die hun ambitie vanuit persoonlijke waarden willen realiseren. Voor een succesvolle en meaningvolle business. Voor ondernemers waarbij de drijfveer verder gaat dan het financiële aspect. Je wilt een autonome business waar goede resultaten worden geboekt en waar met plezier gewerkt wordt. Waar trots een standaard is.

Ik ben gespecialiseerd in de interieurbranche voor zelfstandige ondernemers maar juist ook voor een team van meerdere eigenaren of stakeholders. De belangen verenigen, de doelen, kwaliteiten en talenten als een katalysator inzetten.

Mijn aanpak

We starten met een aantal groepsessies met de stakeholders, waarbij we ingaan op ieder individu. Wat zijn jouw waarden, talenten, redenen en ambities mbt de business.

Wat is dan onze gezamenlijke kracht, wat maakt ons uniek en wat is onze overeenkomstige droom, drive & ambitie?

Dit is het fundament van je bedrijf.

Daarna gaan we naar de positionering en de strategie, welke (proces)doelen stellen we onszelf en hoe blijf je accountable.

Wat zijn slimme snelle wins en waar moeten we gaan bouwen?

Hoe dragen deze doelen bij de gezamenlijke ambitie?

We zien elkaar 4x een dagdeel om het vorm te geven, design your business. Daarnaast kun je kiezen voor begeleidende business coaching. Hier kan ik  je accountable houden op de doelen en we kijken samen naar de uitdagingen die je tegen gaat komen. 

 

Wil je liever eerst per onderdeel ervaren hoe het is om te werken met mij en deze trajecten, dat is natuurlijk ook mogelijk. 
Kies dan voor een:

  • Ambitie training. We duiken in de doelen en ambities van jouw organisatie. Vervolgens vertalen we deze terug in een helder stappenplan. Op deze manier worden je doelen en plannen werkelijkheid. Deze sessie kent een max van 4 deelnemers per keer.
  • Kernwaarden training. Tijdens deze sessie kijken we naar jou en eventuele steakholders en wat zij inbrengen in het bedrijf. Wat vinden we nu echt belangrijk, wat is de reden dat we bestaan en over 10 jaar nog steeds bestaan. Waarom doen we wat we doen? Waar zijn wij echt ongelooflijk goed in. Deze sessie kent een max van 4 deelnemers per keer.
  • Persoonlijk profiel training. We gaan door middel van vragen en oefeningen jouw persoonlijk profiel maken. Wat zijn jouw waarden? Je talenten, hoe presenteer jij jezelf. Waar ben jij nou echt goed in. Een super leuke waardevolle workshop. Je kan deze alleen doen of tezamen met iemand.
celerony-img3.jpgWerken met mij 

Waarom werken met mij?

In mijn waarden staat naast resultaatgericht ook plezier. Graag werk ik met jou aan de mooiste versie van je business en dat op een praktische en pragmatische manier.

Ik heb 20 jaar ervaring in de interieur branche. Ik weet hoe het werkt, ik ken de markt, de uitdagingen en de kansen. Ik heb gewerkt van inkoop & collectie tot aan Creative Director (marketing, styling, branding & fotografie). 

Leuk om te weten, oa in een directie team met 7 mannen! Erg leerzaam ook 😉

Ik heb een bachelor of marketing, NLP certificaten en ik ben een heart leader.

Naast business coaching ben ik ook ondernemerscoach.

www.mariellerooijakkers.nl 

Ik kijk er naar uit met je samen te werken.