Marielle Rooijakkers Styling Story
celerony-img3.jpgWie ben je? Wie wil je zijn? Wat wil je vertellen? 

Branding

Branding is kort gezegd, jezelf/je bedrijf promoten voor meer waardevolle klanten. 

Waardevolle klanten welke resulteren in meer omzet.

Branding is voor mij ook emotie, beleving, verleiding.

Voordat we met een visuele presentatie aan de gang gaan is het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken.

Marketing is een middel op je doel. Als we weten wat je wilt bereiken vertalen we het door in een ijzersterk concept.

Geen losse acties maar een totaal verhaal voor meer herkenning op je merk.

Om de concepten tot uitvoering te brengen heb ik een eigen Tiger netwerk. Allemaal specialisten in branding. Van fotografen tot en met grafisch vormgevers.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Marielle Rooijakkers Styling Story
celerony-img3.jpgWat gaan we hoe vertellen? 

Collecties

Zonder prachtige presentatie verkoopt het product niet & zonder product geen presentatie. Het begint bij de collectie. Wat ga je aanbieden? Wat zijn de toppers? Hoe breed of hoe diep kan je het beste gaan? Hierover gaan we samen in gesprek, desgewenst maken we een quick scan of analyse.

Hoe gaan we deze producten presenteren en fotograferen? We gaan ervoor zorgen dat het als een rode draad door de organisatie gaat. De look & feel van de website, showroom en collectie moeten overeenkomen.

Marielle Rooijakkers Styling Story
celerony-img3.jpgWat wordt het verhaal dat we gaan vertellen? 

Presentaties

Als je over de mogelijkheid beschikt om je collecties live te presenteren is dat een prachtig visitekaartje. Dit kan een showroom zijn met verschillende events of een deelname aan een beurs. Beide platforms zijn ideaal om je verhaal te vertellen. Daarom is het uitermate belangrijk hier het perfecte plaatje neer te zetten. 

We kunnen starten aan de tekentafel, hoe delen we de ruimte het beste in? Van welke elementen maken we gebruik? Wat zijn de zichtlijnen, materialen etc. 

Wat wordt het verhaal dat we gaan vertellen? Welke kleuren gaan we gebruiken? We starten met een originele papieren tekening om deze desgewenst in een prachtig 3D verhaal uit te werken. 

We kunnen het volledige project uit handen nemen door na het ontwerp te starten met de bouw. Dit doen we dan in samenwerking met onze vaste partners. 

Voorzie je liever zelf in de bouw? Dan komen wij voor de inrichting en de styling. Een team van ervaren stylisten en bloemstylisten staat klaar om boven verwachting te leveren.

Styling Story Marielle Rooijakkers fotografie
celerony-img3.jpgEen prachtig verhaal opleveren.  

Fotografie & Drukwerk

Om het concept, product of verhaal vast te leggen is een goede fotograaf onmisbaar. Naast een fotograaf staat een goede art- director en/of stylist. Deze samenwerking zorgt voor een fantastisch resultaat. De art Director let op de composities, de stylist verzorgt de aankleding en de fotograaf vangt het licht. Dit samen zorgt voor een prachtig verhaal.

Wij kunnen fotoreeksen leveren maar ook hele website belevingen, magazines of koffietafelboeken. 

De fotografie kan bij jou op locatie of bij een van de vele locaties uit onze netwerken. 

We regisseren het gehele drukwerk, artwork, teksten en beschikken over verschillende contacten met drukkers. Natuurlijk is alles voorzien van budget en planning.

celerony-img3.jpgbranding projects 

Styling your Story